Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور در پیامی در آستانه روز روستا و عشایر نوشت: رونق سکونتگاه‌های روستایی به عنوان تبلور حیات اقتصادی و اجتماعی جامعه، از دیرباز نقش مهمی در توسعه پایدار روستایی و توسعه ملی کشور دارد.

به گزارش برنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی در پیامی به مناسبت پانزدهم مهر «روز روستا و عشایر» نوشت: رونق سکونتگاه‌های روستایی به عنوان تبلور حیات اقتصادی و اجتماعی جامعه، از دیرباز نقش مهمی در توسعه پایدار روستایی و توسعه ملی کشور داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو، اهمیت و جایگاه روستاها به عنوان کانون‌های ارزشمند تولید و ثروت‌آفرینی، باعث شده تا نقش آنها در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های توسعه ملی، در سال‌های اخیر پررنگ‌تر جلوه کند.

وزیر کشور ادامه داد: توسعه و آبادانی روستاها، همواره یکی از دغدغه‌های اصلی مسوولان نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و رسیدن به توسعه روستایی، ضرورت توجه به روستاها و ارتقای بخش کشاورزی و فعالیت‌های وابسته به آن را در کنار مرتفع کردن مسائل و چالش‌های موجود در این حوزه، ضروری است. این مهم به ویژه در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب هوشمندانه به عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری شده، اهمیت دوچندان یافته و روستاییان و عشایر گرانقدر، نقش برجسته‌ای در تحقق این شعار و بالندگی کشور عزیزمان برعهده دارند.

وحیدی اضافه کرد: در این میان اعضای شوراهای اسلامی روستایی و دهیاران، وظیفه خطیری در تبلور نظام مردم‌سالاری دینی، از طریق جلب مشارکت روستاییان و جوامع محلی در نظام تصمیم‌گیری، تصمیم‌سازی‌ و برنامه‌ریزی‌ در امور مربوط به سرنوشت خویش دارند.

وی تاکید کرد: همچنین دهیاران کشور به عنوان مدیران ارشد روستایی در سال‌های اخیر اقدامات فراوانی در راستای توسعه و آبادانی سکونتگاه‌های روستایی انجام داده و نقش مهمی در ارتقای کیفیت این سکونتگاه‌ها بر عهده داشته‌اند. در واقع به فضل و توفیق الهی و به یمن وحدت و یکپارچگی ملی، بحمدالله پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در جهت توسعه مناطق روستایی حاصل شده و تلاش می‌شود این مهم با قدرتی دوچندان از سوی دولت سیزدهم با رویکرد جدید پیگیری و در دستور کار قرار گیرد.

وزیر کشور ابراز امیدواری کرد تا در سال‌های پیش‌رو با برنامه‌ریزی‌های لازم و رفع خلاءهای قانونی موجود و تقویت آموزش و توانمندسازی روستاییان عزیز، اقداماتی درخور و شایسته روستا و روستاییان انجام شود و شاهد توسعه و پیشرفت روزافزون روستاهای کشور باشیم. از درگاه خداوند منان برای روستائیان عزیز و زحمتکش و عشایر غیور و سخت کوش کشورمان توفیق خدمت و سربلندی و عزت آرزومندم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: احمد وحیدی اقتصادی و اجتماعی توسعه پایدار نظام مقدس جمهوری اسلامی بخش کشاورزی رهبر معظم انقلاب شوراهای اسلامی یمن دولت توسعه و پیشرفت وزیر کشور توسعه ملی سکونتگاه های روستایی سکونتگاه ها نقش مهمی توسعه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۰۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بقایای یک سکونتگاه 7 هزارساله در صربستان (+عکس)

 باستان‌شناسان یک سکونتگاه بزرگ نوسنگی ۷۰۰۰ ساله را نزدیک روستای یارکوواتس در صربستان کشف کرده‌اند. این کشف توسط تیمی از Cluster of Excellence ROOTS انجام شد؛ طرحی که توسط چندین موسسه تحقیقاتی از سراسر جامعه دانشگاهی راه‌اندازی شد. 

به گزارش فرادید، یک مطالعه ژئوفیزیکی منجر به کشف یک سکونتگاه ۱۳ هکتاری با خندق‌های دفاعی نزدیک رودخانه تیمیز در استان وویوودینا صربستان شد. بر اساس اشیایی که در محل پیدا شدند، این سکونتگاه با فرهنگ وینچا مرتبط است؛ مردمان دوره نوسنگی که در جنوب شرقی اروپا بین ۵۴۰۰ تا ۴۵۰۰ قبل از میلاد می‌زیستند.

این فرهنگ که Vinča-Belo Brdo نام‌گذاری شده، بیشتر به دلیل ساخت سکونتگاه‌های بزرگ شناخته شده که بسیاری از آن‌ها به طور قابل‌توجهی بزرگ‌تر از سایر سکونتگاه‌های فرهنگی معاصر خود در اروپا بودند. 

فین ویلکس، دانشجوی دکترا و از رهبران تیم می‌گوید: «سکونتگاهی به این بزرگی واقعا دیدنی است. داده‌های ژئوفیزیکی هم به ما ایده روشنی از ساختار ۷۰۰۰ ساله محوطه می‌دهند.» 

ناهنجاری‌های زاویه‌دار سیاه که در فیزیک زمین آشکار است، گواه تعداد زیادی خانه‌های سوخته است، به این معنا که شاید این شهرک در جریان درگیری رها یا ویران شده باشد. 

شواهد باستان‌شناسی از دیگر مکان‌های وینچا، باستان‌شناسان را به این حدس سوق داده که رقابت بین‌گروهی، درگیری و خشونت احتمالی، شاید از ویژگی‌های این منطقه در دوره نوسنگی بوده است. 

آثار مادی فرهنگ بنات (۵۴۰۰-۴۴۰۰ قبل از میلاد) نیز در این محل کشف شده است؛ مردمی محلی که در منطقه بنات در حوضه پانونی ظاهر شدند. فین ویلکس می‌گوید: «این نیز قابل‌توجه است، چون تنها چند سکونتگاه با آثاری از فرهنگ بنات از صربستان کنونی شناخته شده است.» 

این تیم در طول همین کمپین تحقیقاتی، چندین ویژگی مدور از دوران نوسنگی پسین را در مجارستان به همراه شرکایی از موزه یانوس پانونیوس در پچ بررسی کردند. این به اصطلاح «راندِل‌ها» به فرهنگ لِنگیل (۵۰۰۰/۴۹۰۰-۴۵۰۰/۴۴۰۰ قبل از میلاد) نسبت داده می‌شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مزیت پروژه محوری در حوزه دریا، رشد اقتصادی، اشتغال و رونق معیشت مردم است
  • نشست معاونان عمرانی ادوار وزارت کشور برگزار شد
  • برگزاری نشست ۴۵سال خدمت ماندگار با حضور معاونین عمرانی ادوار وزارت کشور
  • (ویدئو) روستاییان سیستان آب سیلاب می‌خورند!
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • کشف بقایای یک سکونتگاه 7 هزارساله در صربستان (+عکس)
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • اولویت اول ما توسعه روستایی است
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور