Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمالی زرکانی از اعلام فراخوان نخستین جشنواره ملی قصه گویی روستا و عشایر با عنوان « قصه های روستای من » خبرداد و گفت: این جشنواره فروردین ماه سال ۹۹ به میزبانی کانون فرهنگی هنری انصار الحجه(عج) در روستای زیبای شمیل بندرعباس برگزار می شود.

« رضا کمالی زرکانی »، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بندرعباس اظهار کرد: احیای فرهنگ و سنت های روستا و عشایر، کارآفرینی و تولیدات روستا و عشایر و هویت های فرهنگی و هنری روستا و عشایر ازجمله موضوعات نخستین جشنواره ملی قصه گویی روستا و عشایر با عنوان « قصه های روستای من » است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی به تشریح بخش های مختلف جشنواره پرداخت و از « قصه گویی سنتی » به عنوان یکی از این بخش ها یاد کرد و افزود: در این بخش براساس قصه گویی ایرانی بدون ابزار و وسایل و به صورت انفرادی اجرا می شود.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان ادامه داد: در بخش « قصه گویی تجربی و نوین » نیز تجربه های جدید برای انتقال مفهوم و جذب مخاطب با استفاده از ابزار و امکانات در قصه(مانند تصویر، گفتگو، وسایل به صورت خلاقانه استفاده شود).

 

وی اضافه کرد: در بخش ویژه نیز دو موضوع « مسجد روستای ما » ویژه ائمه جماعات، اعضا کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور و « قصه های دوران دفاع مقدس و مدافعان حرم » با محوریت شهدا، رزمندگان، ایثارگران، جانبازان و خانواده معظم ایشان و با رویکرد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آمده است.

 

کمالی زرکانی همچنین در رابطه با شرایط گروه های سنی شرکت کننده در این جشنواره، گفت: سه رده سنی نوجوانان و جوانان(7 تا 18 سال)، بزرگسالان(18 تا 45 سال) و ریش سفیدان و گیس سفیدان(45 سال به بالا) می توانند در این رخداد شرکت کنند.

 

وی ضمن تشریح پذیرش آثار، عنوان کرد: جشنواره جهت حمایت از منابع طبیعی و جلوگیری از قطع درختان و استفاده کمتر از کاغذ شیوه دریافت آثار را با استفاده از فضای مجازی انجام خواهد داد.

 

این مقام مسئول با ذکر این نکته که هر شرکت کننده با تلفن همراه یک فایل حداکثر 5 دقیقه ای از اجرای خود را ارسال کند، افزود: محدودیتی در تعداد آثار ارسالی وجود ندارد.

 

کمالی زرکانی گفت: در صورت امکان از لباس های بومی و محلی استفاده شود و در زمان فیلمبرداری نیز از پوشش متناسب با شئونات اسلامی استفاده گردد.

 

وی بیان کرد: در مرحله نهایی شیوه ارزیابی به صورت رقابتی خواهد بود و به تشخیص هیئت داوران دربخش های مختلف لوح، تندیس و جایزه نقدی اهدا خواهد شد.

 

کمالی زرکانی آخرین مهلت ارسال آثار را 25 اسفند ماه سال جاری اعلام کرد و افزود: علاقه مندان تا پایان مهلت اعلام شده می توانند از طریق واتس آپ، گپ و سروش به شماره 09176476165و پست الکترونیکی ghese.rosta@gmail.com  ارسال کنند.

 

وی اضافه کرد: علاقه مندان قصه و قصه گویی برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نخستین جشنواره ملی قصه گویی روستا و عشایر با عنوان « قصه های روستای من » می توانند با شماره تلفن 07633446131 تماس بگیرند و یا به آدرس بندرعباس، بلوار پاسداران، کوچه دلاوران 1، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مراجعه کنند.

 

نخستین جشنواره ملی قصه گویی روستا و عشایر با عنوان « قصه های روستای من » به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان و با همکاری دبیرخانه روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان و کانون فرهنگی هنری انصارالحجه(عج) روستای شمیل برگزار می شود.

 

سال گذشته نیز کانون فرهنگی هنری اباعبدالله الحسین(ع) روستای بازیاری شهرستان میناب میزبان نمایشگاه منطقه ای « خوشه های خلاقیت روستا و عشایر » بود.

 

گفتنی است؛ دهستان شمیل با قدمت بسیار بالا در فاصله 80 کیلومتری از مرکز استان هرمزگان و در قسمت شمال شرقی استان بین شهرستان میناب و بندرعباس قرار دارد؛ اکثر اهالی شمیل به دلیل موقعیت جغرافیایی منطقه و وجود رودخانه های بزرگ به شغل کشاورزی و دامداری اشتغال دارند.

 

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: روستای شمیل اعلام فراخوان هرمزگان فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان کانون فرهنگی هنری کانون های فرهنگی کمالی زرکانی هنری مساجد شرکت کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۸۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی شفیعی روز سه شنبه در دیدار مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری با اشاره به تربیت نیروی مؤمن، متعهد و متخصص انقلابی به عنوان یکی از مهمترین اهداف کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اظهار کرد: تحقق عدالت فرهنگی، نهضت بازگشت به مساجد و احیای کارکردهای اصلی مساجد از مهمترین رویکردها و سیاست‌های ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور است.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: ستاد استان توانسته است سال گذشته با بهره مندی از ظرفیت شبکه منظم و منسجم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در نیل به اهداف پیش بینی شده کارنامه موفقی داشته باشد.

شفیعی توجه به موضوع زن و خانواده را از محورهای مهم فعالیت کانون‌های فرهنگی هنری در سال جاری دانست و افزود: در برهه‌ای که دشمن با تمام ابزارهای علمی، فرهنگی و رسانه‌ای خود موضوع زن و خانواده را سوژه‌ای علیه باورهای دینی و اجتماعی مردم قرار داده است، نیازمند نقش‌آفرینی بانوان در تمامی عرصه‌ها هستیم.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی ادامه داد: در راستای اهداف کلان حوزه زن و خانواده به دنبال ایجاد شبکه فعالیت‌ها و تعاملات فرهنگی، اجتماعی منطبق بر الگوی تعالی دختران و بانوان ایرانی بوده و در این راستا آماده همکاری و تعامل با اداره کل امور بانوان استانداری و دیگر نهادهای هم سو هستیم.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در توجه اساسی به سه موضوع مسجد، مدرسه و مادر به عنوان بهترین راهبرد برای رشد و تعالی فردی و اجتماعی اظهار کرد: توجه به موضوع زن و خانواده در مساجد و ایجاد فضای‌های فرهنگی مرتبط با این موضوع به نوبه خود در موضوع ازدواج و فرزندآوری نیز تأثیرات مثبت و سازنده خواهد داشت.

«زهرا کوهی» با توصیف مساجد به عنوان محل اطمینان خانواده‌ها گفت: ترسیم چشم انداز و افق فعالیت بر اساس فرمایشات امامین انقلاب، احیای کارکردهای اصلی مساجد بویژه تولید و بازتولید روحیه جهادی و انقلابی، توجه به موضوع زن و خانواده، الگوسازی، انجام کار تخصصی بدور از موازی کاری با رویکرد هم افزایی از مهمترین رسالت‌های کانون‌های فرهنگی هنری بوده و دفتر امور زنان و خانواده استانداری آماده همکاری با ستاد کانون‌های فرهنگی هنری در راستای تقویت این مأموریت هاست.

کد خبر 6099829

دیگر خبرها

  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • نقش آفرینی کانون های مساجد در جبهه فرهنگی بسیار مهم است
  • رویکرد تربیتی در برنامه‌های تابستانی کانون‌های مساجد اردبیل
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • اردبیل هفته آینده میزبان جشنواره هنرهای نمایشی خواهد بود
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد