Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌به گزارش ایرنا، این جشنواره از روز جمعه با نمایش ۷۳ فیلم منتخب از هنرمندان استان‌های مختلف کشور در تالار فرهنگی و هنری گلشن بجنورد آغاز شده بود که بر اساس بیانیه هیات داوران، برگزیدگان جشنواره در بخش‌های مختلف به این شرح معرفی شدند:

بخش فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای

هیات داوران در این بخش هیچ فیلمی را شایسته تقدیر ندانست و جایزه دوم به داستانی آبی نیست به کارگردانی نوح امانی از خراسان شمالی و جایزه سوم به مستند تور لیدر به کارگردانی محمدصادق اسماعیلی از استان کرمان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پویانمایی

جایزه نخست این بخش به فیلم سوم شخص ساخته احسان توکلی از خراسان شمالی رسید، جایزه دوم به اشک باران ساخته اسماعیل عباسی از استان آذربایجان شرقی و جایزه سوم نیز نصیب امی دتر (دختر عمو) ساخته زهرا خورشیدی از استان مازندران شد.

تصویربرداری

جایزه بهترین تصویربرداری فیلم داستانی شامل دیپلم افتخار، تندیس و جایزه نقدی برای فیلم بازگشت به حمید مهرافروز از استان گیلان رسید.

فیلم سلاخ لوح تقدیر و جایزه نقدی را نصیب احمد پورحکمت از استان آذربایجان شرقی کرد و جایزه بهترین صداگذاری دیپلم افتخار تندیس و جایزه نقدی به حسین قورچیان از استان گیلان رسید.

صدابرداری و تدوین

جایزه بهترین صدابرداری شامل دیپلم افتخار، تندیس و جایزه نقدی نصیب مصطفی بهمنی از استان تهران شد و در بخش تدوین نیز دیپلم افتخار، تندیس و جایزه نقدی به ماهان عمادی از استان تهران رسید و فیلم یونس نیز لوح تقدیر و جایزه نقدی را نصیب سیامک سلیمانی از استان تهران کرد.

بازیگری

جایزه بهترین بازیگری زن با فیلم عزیز، به یاسمن نصیری از استان تهران و بهترین بازیگری مرد به فیلم یونس، با بازی مهدی صفرپور از استان تهران رسید.

فیلمنامه

در بخش فیلمنامه، دیپلم افتخار، تندیس و جایزه نقدی به فیلم ذبح به صورت مشترک به آکو زندکریمی و سامان حسین پور از استان کردستان رسید.

کارگردانی

در بخش کارگردانی نیز با رای داوران لوح تقدیر و جایزه نقدی به فیلم یونس به کارگردانی سیامک سلیمانی از استان تهران، جایزه بهترین کارگردانی شامل دیپلم افتخار، تندیس و جایزه نقدی به فیلم بازگشت به شهریار پورسیدیان از استان گیلان رسید.

هیات داوران همچنین فیلم «عزیز» را به عنوان بهترین فیلم بخش داستانی برگزید و دیپلم افتخار، تندیس و جایزه نقدی خود را به سیدمهدی موسوی برزکی از استان تهران اهدا کرد.

فیلم های مستند

در بخش فیلم‌های مستند جایزه بهترین پژوهش، به فیلم به خاطر یک مشت علف، به ندا حسین آبادی – محمدعلی یزدان پرست از استان مرکزی رسید و در صداگذاری هم فیلم برک دیپلم و تندیس، را نصیب حسین نارمنجی از استان خراسان جنوبی کرد.

در بخش تصویربرداری فیلم مستند نیز لوح تقدیر به فیلم نازگل احسان استادمحمدی و سعید طالبی از استان قم رسید و فیلم آت چاپار هم دیپلم و تندیس را نصیب محمدرضا مهرآفرین از استان البرز ساخت.

در بخش تدوین، فیلم نازگل دیپلم و تندیس را به محمدرضا دهستانی از استان قم رساند و جایزه بهترین کارگردانی این بخش نیز به فیلم استشهادی برای خانعلی به آرمان قلی پور از استان چهارمحال بختیاری رسید.

آیین پایانی نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر در خراسان شمالی شامگاه دوشنبه در مجتمع فرهنگی و هنری گلشن بجنورد برگزار شد.

ب / ‏۵۱۳۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عشایر جشنواره ملی خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۳۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در پی مطالبه فیلمسازان حاضر در این جشنواره و با مساعدت شهرداری تهران و موسسه تصویر شهر، باغ کتاب به‌عنوان محل برگزاری نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی انتخاب شد.

باغ کتاب تهران مجموعه بزرگ کتاب و سرگرمی‌های علمی کشور است که در دو طبقه با زیربنای ۶۵ هزار مترمربع و وسعت ۱۱۰ هزار مترمربع در اراضی عباس‌آباد احداث شده است و مجموعه‌های متنوعی ازجمله مجموعه‌های سینمایی را شامل می‌شود.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در پردیس سینمایی باغ کتاب تهران برگزار می‌شود.

این رویداد سینمایی در چهار بخش رقابتی شامل فیلم‌های بلند سینمایی، فیلم‌های کوتاه داستانی و انیمیشن، مستند و نماهنگ و فیلمنامه منطبق با موضوع جشنواره برگزار می‌شود که گستره زیست‌بوم، آیین‌های فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیت‌های گردشگری را در برمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «در سایه سرو» به جشنواره مورد تایید اسکار در اسپانیا راه یافت
  • نخستین جشنواره دست سازه‌های آبی با معرفی آثار برتر پایان یافت
  • گیجگاه از کره‌ای‌ها جایزه گرفت
  • «با قید محرمانگی» از اوبرهاوزن جایزه گرفت
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک
  • یک جایزه و یک نامزدی برای «لوتریا» در آمریکا و بلژیک
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود
  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید