Web Analytics Made Easy - Statcounter

تدارک سفر رییس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور به خراسان شمالی، آیین اختتامیه جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر برگزار می شود و ۲.۵ تُن پیله ابریشم در شیروان تولید شد؛ تیترهای روز دوشنبه را تشکیل می دهد.

«هاشم شیرازیان» به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: «حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی» رییس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور و دبیر شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد، به منظور حضور در آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر ظهر فردا دوشنبه (17 تیرماه) وارد خراسان شمالی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد خراسان شمالی با بیان اینکه دیدار با «حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی» امام جمعه بجنورد نخستین برنامه تدوینی این سفر است، افزود: حضور در نشست شورای بزرگداشت دهه کرامت و تجلیل از خادمان همایش امام سجاد علیه السلام، دیگر برنامه هایی است که با حضور «حجت الاسلام ارزانی» اجرایی می شود.

شیرازیان، بیان کرد: آخرین برنامه ای که با حضور «رییس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور» برگزار خواهد شد، آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر است که عصر روز دوشنبه ساعت 17 و 30 دقیقه در مجتمع فرهنگی و هنری گلشن بجنورد برگزار می شود.

 

 

آیین اختتامیه جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر برگزار می شود
آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر عصر روز دوشنبه هفدهم تیرماه با حضور دبیر شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بجنورد برگزار می شود.

ابوالحسن حیدری، با بیان اینکه نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر از روز جمعه چهاردهم تیرماه آغاز به کار کرده است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در بجنورد گفت: 71 فیلم راه یافته به بخش نهایی این جشنواره از 14 تا 16 تیرماه در سینما گلشن بجنورد با هم رقابت می کنند و در نهایت آثار برتر جشنواره در آیین اختتامیه معرفی و تجلیل می شود.

رییس ستاد برگزاری نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر خراسان شمالی افزود: آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر عصر روز دوشنبه هفدهم تیرماه با حضور «حجت الاسلام حبیب رضا ارزانی» دبیر شورای فرهنگ و هنر روستا و عشایر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجتمع فرهنگی و هنری گلشن بجنورد برگزار می شود.

وی با بیان اینکه ٢٥١ اثر از ٢٩ استان به دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه روستا و عشایر ارسال شد که پس از ارزیابی هیئت انتخاب جشنواره ٧١ اثر برگزیده از ٥٩ هنرمند برای رقابت و داوری انتخاب شد، افزود: در این جشنواره ٣٦ فیلم در بخش مستند، ٢٤ فیلم در بخش داستانی، ٦فیلم در بخش پویا نمایی و در بخش ١٠٠ ثانیه ای ٥ فیلم به رقابت می پردازند.

حیدری در خصوص برنامه های جنبی جشنواره افزود: کارگاه های آموزشی تولید فیلم با حضور اساتیدی همچون «فرهاد ورهرام» و «مهرداد اسکویی» در تالار شمس بجنورد طی روزهای شنبه و یک شنبه ساعت 9 صبح برگزار شده است.

رئیس ستاد برگزاری نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه روستا و عشایر خراسان شمالی، داوری نهایی جشنواره را با حضور فرهاد مهران فر، مهرداد اسکویی، بهزاد خداویسی، کوروش عطایی و مهران رحمانی اعلام کرد.

 

 

خدمت کریمانه به رسم اهل بیت؛ محور فعالیت کانون های خادمیاری است
امام جمعه اسفراین گفت: محور فعالیت کانون های خادمیاری در دهه کرامت خدمت کریمانه به رسم اهل بیت علیهم السلام است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجت الاسلام والمسلمین قدیر محمدیان، امام جمعه اسفراین در دیدار مدیران کانون ها و شورای خادمیاری شهرستان اسفراین که به مناسبت دهه کرامت برگزار شد، با بیان اینکه کانون های خادمیاری سفره ای است که همه می‌توانند از آن استفاده کنند، گفت: محور فعالیت کانون های خادمیاری در دهه کرامت خدمت کریمانه به رسم اهل بیت است.

وی بیان داشت: خوشبختانه با ایجاد کانون های خادمیاری برخی از فعالیت ها از حالت انحصاری خارج شده است.

حجت الاسلام والمسلمین محمدیان اظهارداشت: با توسعه و ایجاد این کانون ها در سطح شهرستان های کشور، همه جا تبدیل به یک قدمگاه حضرت شده است.

علیرضا حسین آبادی، رابط دفتر نمایندگی آستان قدس در اسفراین نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد کانون های خادمیاری اسفراین ارائه کرد و گفت: به همت دفتر آستان قدس، طی سال گذشته، 500 زائر نیازمند از شهرستان اسفراین برای زیارت بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) به مشهد مقدس اعزام شدند.

وی افزود: طی این مدت تعدادی جهیزیه نیز به ارزش ۲۵۰ میلیون ریال به زوج های مستضعف شهرستان اسفراین از طرف دفتر آستان قدس اهدا شد.

حسین آبادی، همچنین از توزیع ۶۰۰ سبد غذایی بین کودکانی که دچار اختلال رشد بودند خبر داد و مهم ترین سیاست آستان قدس را محرومیت زدایی  و ترویج فرهنگ رضوی در جامعه عنوان کرد.

 

 

ارزیابی تنها ۵۰ درصد از جمعیت هدف طرح پایش فشار خون در خراسان شمالی
مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی گفت: تنها ۵۰ درصد از جمعیت هدف طرح پایش فشارخون در خراسان شمالی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

عیسی برجی، در گفت و گو به خبرنگار خبرگزاری شبستان در بجنورد، با بیان اینکه طرح پایش فشار خون با اهداف بسیاری از سوی وزارت بهداشت به سراسر کشور ابلاغ و مقرر شد همه دستگاه های سلامت محور در این طرح ملی همکاری داشته باشند، گفت: متأسفانه به دلیل عدم مدیریت صحیح و عدم هماهنگی های لازم، تنها ۵۰ درصد از جمعیت مورد هدف طرح پایش فشارخون در خراسان شمالی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی افزود: بلاتکلیفی افراد شناسایی شده مبتلا به فشارخون بالا از مشکلاتی است که در ماه های آینده  با آن روبرو می شویم و حتما مسئولان دستگاه های سلامت محور باید پاسخگو بوده و نتایج اعلام شود.

برجی در خصوص حوزه دارو در خراسان شمالی، افزود: با توجه به بررسی های انجام شده  تقریبا ۴۸ قلم داروی تخصصی در استان کمیاب و یا نایاب است.

مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی با اشاره به اینکه قیمت بعضی از داروها حتی ۱۰۰درصد و یا بیشتر افزایش داشته است، بیان داشت: البته کمبود داروها و افزایش قیمت ها تابع شرایط کشوری است.

برجی خاطرنشان کرد: اما دپوی دارویی بزرگ در استان، توزیع و سهمیه بندی عادلانه داروهای تخصصی، ترویج فرهنگ کاهش مصرف داروها، برگزاری کلاس های آموزشی و بهداشتی و توجه به بعد بهداشتی و جایگزینی داروهای گیاهی زیر نظر پزشک آموزش دیده طب سنتی می تواند بخشی از مشکلات حوزه بهداشت را کاهش دهد.

وی در خصوص تعامل با دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز افزود: با گذشت دو هفته و یا بیشتر که از جلسه معارفه ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان می گذرد، اما با توجه به درخواست سازمان بسیج جامعه پزشکی هنوز دیدار رسمی  مدیر کانون های بسیج جامعه پزشکی استان و بسیجیان جامعه پزشکی با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بنا به دلایلی نامشخص محقق نشده است.

برجی اظهارداشت: این در حالی است که سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بجنورد به عناوین مختلف صحبت از تعامل و همکاری حداکثری داشته، البته در شرایط فعلی جهت کنترل و رفع مشکلات خصوصا حوزه سلامت چاره ای جز همفکری، مشورت و همکاری همه اقشار جامعه و حوزه سلامت نیست.

 

 

۲.۵ تُن پیله ابریشم در شیروان تولید شد
مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: امسال ۲.۵ تُن پیله ابریشم در این شهرستان تولید شد که پارسال این میزان هزار و ۲۲۰ کیلوگرم بوده است.

رمضان امان زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: پرورش کرم ابریشم و نوغانداری به عنوان یک شغل جانبی حوزه کشاورزی، می تواند به احیای این صنعت دیرینه و به رونق و ارتقای اقتصادی خانواده ها با هزینه بسیار پایین کمک کند.

مدیر جهاد کشاورزی شیروان، با بیان اینکه از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری تخم نوغان بین نوغانداران این شهرستان توزیع شده، گفت: امسال ۱۷۴ جعبه تخم نوغان در این شهرستان توزیع شده که این میزان نسبت به ۱۰۱ جعبه توزیعی سال قبل ۷۰ درصد رشد داشته است.

امان زاده، شمار شاغلان بخش نوغانداری این شهرستان در سال گذشته را ۶۰ نفر و امسال را ۸۰ نفر عنوان کرد و افزود: هم اینک برای ایجاد ۶ فقره نهالستان، در حال مکان یابی هستیم و ۶ فقره پرونده تسهیلاتی نیز در راستای تهیه تلمبار مناسب به شکل پایلوت در روستای فجرآباد بخش مرکزی شیروان اجرا می‌شود.

محصول اصلی حاصل از پرورش کرم ابریشم نخ ابریشمی است که در ایران بیش از ۹۵ درصد آن در تولید فرش به کار می‌رود. نخ ابریشمی به واسطه نرمی، شفافیت، ظرافت و استحکام فوق العاده ای که دارد یکی از مهم‌ترین و گرانبهاترین الیاف‌ها شمرده می‌شود.

 

 

۲ دستگاه دیالیز به بیمارستان امام خمینی (ره) اضافه شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت: بنیاد امور بیماری‌های خاص در راستای کمک به تسهیل درمان بیماران خاص در قالب توافق‌نامه‌ای با دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی، دو دستگاه دیالیز به بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان اهدا کرد.

دکتر علی آرمیده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: هم اکنون بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) شیروان دارای ۱۳ تخت عادی، یک تخت ایزوله و ۱۴ ماشین فعال است که یک ماشین همودیالیز خراب است و از یک سال پیش به علت تامین نشدن اعتبار مالی تعمیر نشده است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان، تعداد کل بیماران دیالیز شیروان و فاروج را ۸۰ نفر ذکر کرد و افزود: از این تعداد ۳۷ نفر خانم و ۴۳ نفر آقا هستند که ۱۱ نفر بیمار از شهرستان فاروج هستند و طبق استانداردها هر بیمار دیالیزی نیاز به ۱۶-۱۲ ساعت دیالیز در هفته دارد که با توجه به کمبود تخت‌های دیالیز، هفته‌ای سه نوبت چهار ساعته انجام می‌شود.

وی گفت: هم اکنون ۲۰ بیمار در این شهرستان در نوبت پیوند کلیه هستند که هزینه انجام دیالیز و داروهای پرمصرف و گران قیمت مثل اپرکس و ونوفر برای این بیماران رایگان است.
آرمیده افزود: از سال‌های اولیه افتتاح مرکز دیالیز به همت و یاری همکاران و بعضی از خانواده‌های همکاران در شیروان خیریه‌ای راه اندازی شده  که مسئول خیریه سرپرستار دیالیز است و درآمد خیریه صرف تهیه دارو و هزینه ایاب و ذهاب و تهیه ارزاق و غیره برای بیماران بی بضاعت می‌شود.

 

 

پایان پیام/71

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت جشن های دهه کرامت خبرگزاری شبستان انقلاب اسلامی خراسان جنوبي نماز جمعه مسجد حج خطبه نماز جمعه بسته خبری حجت الاسلام ارزانی جشنواره فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۳۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: تلاش‌های هواشناسی در پیش‌بینی دقیق و اطلاع‌رسانی به موقع در زمینه رگبارها و بارندگی‌های پیش رو قابل تقدیر است و خواستار اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی مرتبط به کشاورزان و عشایر هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، سیدکمال‌الدین میرجعفریان در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان اظهار کرد: با توجه به بارش‌های فصلی، فصل بهار و مخاطرات طبیعی ناشی از آن، اطلاع‌رسانی به‌موقع می‌تواند از بروز خطرات بیشتر جلوگیری کند.

وی با قدردانی از تلاش‌های هواشناسی در پیش‌بینی دقیق و اطلاع‌رسانی به‌موقع در زمینه رگبارها و بارندگی‌های پیش رو، افزود: اطلاع‌رسانی دستگاه‌های اجرایی مرتبط به کشاورزان و عشایر برای مراقبت از باغات و مزارع ضروری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با تأکید بر افزایش ضریب تمهیدات و اقدامات از سوی دستگاه‌ها و متولیان مربوطه، ادامه داد: این بارش‌ها با توجه به خطرات احتمالی که می‌تواند برای دام و احشام ایجاد کند، لازم است هشدارها به‌موقع اعلام و رعایت شود.

میرجعفریان با اشاره به آغاز کوچ عشایر، بیان کرد: امور عشایر و جهاد کشاورزی باید عشایر و دامداران روستایی را نسبت به رعایت نکات ایمنی و پرهیز از عبورهای طولی در مسیل‌ها آگاه‌سازی کنند.

وی با بیان لزوم تخلیه ابنیه‌ها و جلوگیری از تجمع آب در کانال‌ها و ورود جدی حوزه راهداری به این موضوع، تصریح کرد: مدیریت روان‌آب‌ها و جلوگیری از هدررفت آب بارندگی‌ها ضروری است که باید از سوی امور آب پیگیری شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با اشاره به اجرای ۲۶ بند خاکی و طرح آب‌خوان توسط منابع طبیعی در سال جاری، ذخیره‌سازی سه میلیون مترمکعب آب در این طرح‌های خاکی را یادآور شد و گفت: این طرح‌ها علاوه بر کمک به ذخیره‌سازی میان‌مدت آب، از بروز خطراتی چون سیل نیز جلوگیری می‌کند.

میرجعفریان با تأکید بر ورود شهرداری‌ها و آب و فاضلاب برای جلوگیری از انسداد کانال‌ها، اظهار کرد: پاک‌سازی جوی‌ها برای پیشگیری از آب‌گرفتگی ضروری است.

کد خبر 751122

دیگر خبرها

  • جاده‌های خراسان شمالی بارانی و لغزنده است
  • تولید ۳.۶ میلیون نهال در خراسان شمالی طی سال جاری
  • رفع مشکل اسکان عشایر کوچ‌نشین سملقان با پیگیری دستگاه قضایی
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • برای انجام دومین سفر به خراسان شمالی از رییس جمهور دعوت شد
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • تخلیه دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری بجنورد
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»